indien

live your own life. because you're gonna die your own death

jag finns och jag är inte beredd att gå än

Publicerad 2012-05-31 19:14:00 i Allmänt,

julia resan: http://www.youtube.com/watch?v=6987bMoGrDQ
Det är ett klipp om en flicka som dött i cancer. Det finns en ung flicka som berättar om sin leukemisjukdom, hennes leende och svåra ord träffar mig någonstans där revben och lungor möts. fan. fan. fan. jag är 19 år, jag är fullt frisk. klagar över pollen, knän ur led och ja. jag har fullt upp med att bara tycka synd om mig själv ibland. Vad håller jag egentligen på med?Mitt liv är fucking jävla underbart och jag tänker njuta av de sekunder jag får. För jag tror man bara lever en gång och vad som än händer så är jag ändå bara 19år några månader till, sedan är min tid som otillåten alkoholköpare vara förbi för föralltid (förhoppningsvis.. vore hemskt om man blev portad därifrån. nä fyfan, så skabbigt ska jag aldrig leva)


vårens första dag - laleh. så jävla underbar låt.
låt mig vara lite till
jag är inte beredd att gå än
låt mig finnas lite mer


wherever you go, always bring your own sunshine

Publicerad 2012-05-30 18:38:53 i Allmänt,

ojojoj, vad duktig jag är på att uppdatera dessa dagar. Kanske rätt kul för bloggen, men det innebär faktiskt bara att jag har tråkigt! Annars kommer jag nästan aldrig på att göra det. Så nu har jag lite fuck life feeling... pollen helvettet kan ju sluta någongång!!!!!!!!!! eller så kan mitt imunförsvar tagga ner två snäpp, så jag slipper reagera.



när allt tvingar mig att vara stilla, att fundera mer än jag vill
då är det alltid det jag saknar som mina tankar dras till
det jag inte vågade göra och det jag mest av allt vill

you decide every moment of every day how you are and what you belive in

Publicerad 2012-05-28 11:53:34 i Allmänt,

Hoppa från sten till sten, till sten till sten...

Det var som om havet aldrig ville visa sig och solen sken som starkast... underbart skönt att bara hoppa där ensam och inte tänka på nått annat än vilken sten min fot skulle hoppa till. Mobilen dog redan vid sälsten och kanske var det lika bra? Jag lämnade väskan, skorna... ja allt utom min bekini och shorts, sen skuttade jag vidare. Utan att tänka så mycket på att jag så småning om skulle måsta vända och att jag bara ätigt en macka till frukost. Tillslut nådde jag lotstugan och då solade jag en stund, innan jag skuttade tillbaka hemmåt.

Jag promenerade iväg helt oplanerat för att prata med nanny vid elva tiden och kom hem - rödbränd- vid halv sex.



Det var rätt många stenar jag behövde hoppa över för att rensa min hjärna. Men det känns så mycket bättre! Om det finns någon typ av meditation som funkar så är det då man är tvungen att fokusera på det man gör alldeles ensam.

sommarens första dag!!

Publicerad 2012-05-24 23:05:53 i Allmänt,

idag har det varit en underdunderbardag! 

skulle kunna lägga upp ett helt inlägg om hur mycket pollenhelvettesskiten irriterar mig, sov svindåligt, vaknade med ögon som gick att öppna en halv millimeter och en snornäsa... inte direkt mysigt kanske, och nu låter det som om min dag varit totalt botten, men nej då!! pollen kommer ju av en viss anlening! sommarstart! och idag var det 25grader i solen!!

life dosent have to e perfekt to e wonerful

Till att börja med så ringde sanna vid åtta, det var första gången på sju månader jag hörde hennes röst! Sen somnade jag om, klev upp vid elva då pappsen hade lagat mat! så vi satt ute och åt i solskenet. Efter det tvättade jag våra bilar. Körde in till stan och solade ute på några stenar längst ut vid havet, för att slippa pollenluften en stund! Det finns inget som gör mig så lugn som att bara höra vågorna slå mot stenarna i långsam takt. Sen åkte jag till mammsen och åt.

Träffade johanna i sin super sexiga reflexklädsel vid donken och tog en glass. Sen fick jag skjuts av henne till stan, där fikade jag med efterlääängtade sanna! Jag viste inte att jag saknat henne så mycket!! Vi satt och fikade på waynes, tog en tur med lillablåa upp till vårdkasen.



jag kan sitta ute tills solen ändrat färgen på mitt hår
sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig
kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

if you have to learn from your mistakes

Publicerad 2012-05-18 19:10:15 i Allmänt,

skulle aldrig mer ge mig av då hela min kropp ber mig stanna.
skulle aldrig cykla utan händer.
skulle ladda mobilen varje natt och tvätta mycket oftare. så jag aldrig behöver ha en klädkris.
skulle sluta dansa i högklackat, aldrig klättra för högt upp, aldrig gråta inför min bästa vän, aldrig mer falla för någon, aldrig köra bil för fort, aldrig dricka en klunk för mycket, aldrig mer hoppas på något som kanske aldrig blir av, aldrig mer gå i en främmande stad utan karta, inte tillåta sig falla handlöst för någon, skulle alltid ha regnkläder med mig, skulle aldrig bada mitt i natten utan handduk eller värma kläder med mig, aldrig prova något andra säger att man inte borde,...

Jag tänker göra om allt. Men det är klart att man ska lära sig av sina misstag, förändra det lite till nästa gång, så att allt kanske blir bra. Även om det går fel igen, så är det bara att börja om, för alla misstag jag har gjort har någonstans haft ett leende. Innan knät gick ur led, innan jag förstod hur fel jag hamnat och då jag mer lättad än någonsin fick komma hem!
Jag tycker det är ett misstag att kalla något ett misstag, om det fick dig att le.
  



jag orkar inte oroa mig mer.
att vara rädd för att begå ett misstag, är att begå ett misstag.

forget what you feel and remember what you deserve

Publicerad 2012-05-18 17:24:22 i Allmänt,

det är sista stationen för ditt tåg nu. du borde klivit ur för länge sen. för du om någon borde förstå, att man inte gör så här mot mig.

Blev strul med jobbschemat idag, så jag blev tvungen att jobba över. Fast det spelar ingen roll, just nu borde jag nog bara ha för mycket att göra... Solen lyser, värmen är här, jag måste sola och njuta av allt som är bra. Trots att allt känns ännu sämre nu.


var och en går hem till sig
och fast jag inte saknar dig
så känns det som om världen skulle rasa
om du skulle glömma mig

Im burning the briges youre walking on water

Publicerad 2012-05-16 21:11:23 i Allmänt,

däckade efter jobbet idag, har legat i en hög med kläderna på i sängen tills nu, då jag vaknade till liv igen.. sov rätt dåligt inatt, så jag hoppas det bara är därför, orkar inte med att bli vårsjuk...



It's all about fear now
My favorite feeling
You're climbing a mountain I'm digging a hole
You spread your wings wide I'm into free fall
And I don't know what you want from me
My back against the wall
Got one thing to say
So stay away

want to see over the egde

Publicerad 2012-05-15 15:53:18 i Allmänt,



ledig tisdag=rätt tråkig dag
har pratat med nanny massor, vår kontakt har blivit sämre med tiden och det var några månader vi inte snackade alls, men igår pratade vi tillräckligt länge för att hitta tillbaka till allt det där vi haft! man har saknat det utan att riktigt veta om det.

annars händer inget särskilt, försöker besluta mig för trondheim eller inte. målar om toadörren hos pappa. tvättar all min tvätt idag eftersom jag ändå inte har nått bättre för mig. och måste ta tag i rummet sen också..något jag inte är så super pigg på.. hehe. har rest runt lite för mycket och lådorna har nollkoll just nu

riva ner de gamla tapeterna

Publicerad 2012-05-15 14:48:51 i Allmänt,

hjälpte johanna att riva tapeter i "hennes" nya hus, fikade, fotade och solade


först när du tagit bort det gamla
lämnat plats åt det nya
så kommer du se
hur mycket det fanns under ytan

svalkar vinden

Publicerad 2012-05-09 00:05:42 i Allmänt,

Nu börjar allt rulla, jag fick två jobb i lilla härnta så dagarna har börjat bli stressiga igen. fan vad jag saknat att stressa!

nu har jag jobbat i stockholm i två dagar så jag är helt slut, haha idag sprang jag runt typ fem kilometer med massor av läsk och bara virrade runt...jag måste verkligen lära mig att strukturera saker, hehe. i söndags provade tette och jag freesbegolf. om jag vann? jag spelade mot tette, de är som att veta att man är förlorare innan start! sen åt vi kött, massor av myysfrukter och avokado. köpte kokosnötter som tog längre tid att få upp än att dricka.





nattiii


Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela