indien

live your own life. because you're gonna die your own death

dö för att leva

Publicerad 2013-07-03 14:16:36 i Allmänt,

Hur kan jag glömma mig i små bekymmer så ofta? Tappa dagens värde i att någon idiot förstör den?
 
Det är så många gånger jag funderar över saker som att om en person ofta gör en förbannad, men lika ofta glad, är det då rätt eller fel att stänga den ute ur ens liv? Även om man kommer sakna den och även om den vore kvar skulle den stjäla så mycket energi. Jag vill bli stark nog att lära mig, skillnaden mellan rätt och fel, lära mig att inte bli svartsjuk eller besviken, utan kunna leva med att vissa kommer såra en gång på gång, men att man ändå klarar av att umgås med den delen som ger än energi.
 
Som pengar, hur ofta går inte det ordet runt i mitt huvud? Jobb, hyra, mat... Allt ska gå ihop, spara till resor, hur lång ledighet vågar jag ta, varför, vad vinner jag på vad, när borde jag, vad borde jag, varför...
 
KÄFTEN! Jag får bli fattig och utslängd, jag får bli ensam och bortkastad. Så länge jag levt, så länge jag njöt av att jag hade det vackraste jag vet: Livet.
 
Hur kan jag så ofta glömma att allt handlar om att njuta av studen, om någon är elak, säg till den. Om pengarna tar slut till mat så får du leva på nudlarna i skafferiet. Så länge du reser, lever, njuter och slutar tveka, då kommer jag inte skämmas nästa gång någon säger: "Om jag inte vore dödligt sjuk skulle jag..."
 
För att jag finns och jag lever nu.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela