indien

live your own life. because you're gonna die your own death

måndagsbarn

Publicerad 2012-06-26 00:08:00 i Allmänt,

första dagen på länge jag vaknar med en känsla av tunghet. jobb idag igen. inget nytt spännande har hänt i mitt lilla liv på några dagar. allt rullar på. äckligt monotont och med just nu, för mycket jobb. inte ens min jordgubbsfrukost lockar fram ett leende
 
det känns som om veckan plötsligt blivit en vanlig vecka igen, där måndag är måndag och helg är helg. Städningen, jobbet, mat och rast...
jag föddes en fredag, var som piggast då det var kväll.
är inte gjord för måndagsmorgon, för helgen måste ta slut
 
jag skiter i vad du vill just nu
kom bara hit och ge den energin som bara du kan

sommarens soligaste dag

Publicerad 2012-06-21 22:34:53 i Allmänt,

imorgon är det midsommar!!! som man har väntat i höstmörker och iskall kyla, nu är äääntligen svenska sommaren här!! i love it

idag så bjöd jag min syster Malin på lunchpicknick, sedan tog jag ett varv på stan och tömde plånboken lite. Sen solade jag, målade, åkte till havet en sväng och gjorde lite annat smått och gott!


Nu till min skryt spalt: jag sprang 9,5km på 50min. hehe. Ofta det hamnar under skryt spalten tänker ni då. men jo! jag är svin nöjd över min lilla insats. sen rodde jag lite på sjön och tog en 1mils promenad med min granne. nu säger mina ben godnatt!



imorgon ska det plockas blommor!!

vi kan klättra dit inte du når

Publicerad 2012-06-17 23:02:00 i Allmänt,


Jag jobbade till halv fem, körde ut till pappsen, åt middag och såå... visade det sig att det var pepp förfest i stan och sen dansa. pausa. så vid tio taggade jag igång, kastade mig i duschen och valla, en timme senare stod jag utanför samuels dörr med dansskorna på!




byggställningsklättring vid halv fyra tiden. vi gör det vi är bäst på. alltså inget vettigt alls.


kyss & smek, paaartyhet!!

det är inte dagarna som går som är livet, det är när vi lever dagarna

Publicerad 2012-06-16 17:27:16 i Allmänt,

Har jobbat en hel del den här veckan, men så länge jag trivs och tycker det är kul så ska jag passa på att jobba mycket. Den här tempraturen gör ändå att det känns lika bra att jobba! Jag är ju ledig i slutet av sommaren och då hoppas jag att värmen fått vattnet att bli ljummet och smultronen perfekta!

Trots att det känns helt okej att ha jobbat varje dag, sex dagar i rad och veta att man har ett pass framför sig imorgon, så tar det på krafterna, idag har jag varit helt sjukt konstig och allmänt förvirrad. hehe. ingen utgång eller alltför social samvaro för mig ikväll alltså! Mina arbetskamrater (som för den delen aldrig träffat mig tidigare) måste fundera vad jag är för prick... undrade allvarligt om det var 25 maj idag. Kul att man är där för att ta hand om dementa
 

vi ser inte livet som det är
vi ser livet som vi är

if i youst didnt care that green becomes gray
life would be easier in every single way
i would stop this feeling no matter what they say
and i would keep it as a gray good day

bara tiden kan stoppa mig

Publicerad 2012-06-14 18:37:00 i Allmänt,

Mina drömmar är helt underbara och snälla, snälla säg att tiden räcker till!!
 
Surfa på BALI
Gå psykologikurs
Flyga
Simma bredvid en val
Uppleva paradiset
Plugga vidare
Dansa runt en Afrikansk eld
Få bli så där töntigt kär
Skaffa en hund
Roadtrip USA
Kunna se till att mina växter överlever
Åka som volontär
 
 

försvinn ur mitt liv, jag har inte tid över till de här

Publicerad 2012-06-12 10:59:17 i Allmänt,

Hur mycket snor kan man ha? Det är sjukt, nyss tog en till toarulle slut och det känns som att hela huvudet är fyllt. Lock för öronen, kliande ögon och den eviga snuvan. POLLEN DÖ. Nu får det vara nog, en månad av evigt snorande, jag vill kunna känna lukter igen!!!!

Så vad ska man göra för att få pollenallergin att försvinna? Jag har vaccinerat mig i fyra år med eviga sprutor, sedan käkar jag tabletter, tar ögondroppar och nässpray. Vad mer kan våren begära av mig att göra? Om det finns någon som vet hur mycket jag älskade våren som barn, så gav dem mig den här allergin bara för att se mig lida lite under årets bästa månader. Vill inte sitta inne!!! damn you.


ps. jag bjuder på denna ?bild från nattlig-regning-pendeln-slutat-gå-promenad

starships

Publicerad 2012-06-02 18:26:23 i Allmänt,

igår tog jag bilen ner till sundsvall och hängde med sanna. drog på förfest och kilade på air!




Get on the floor, floor
Like it's your last chance
If you want more, more
Then here I am

Starships were meant to fly
Hands up, and touch the sky
Can't stop, 'cause we're so high
Let's do this one more time

 

just me, myself and I

Publicerad 2012-06-01 13:34:06 i Allmänt,

nu har jag varit ensam för länge! haha, helt sjukt. tror jag kan få allvarliga skador av att spendera för mycket tid själv. När jag klev upp kom jag på mig själv med att prata högt precis som om någon annan vore där. Sedan lagade jag mat och berättade allt jag gjorde.. som i ett matlagningspogram. ja. vad ska man säga? att jag skrämmer min katt, mig och mig själv?? Imorgon är det i alla fall lördag och kanske mindre pollen.

det är bra att varva ner ibland och ge tid till sig själv. men jag tror det finns en gräns... två dagar utan ett ord till annan människa verkar göra att jag bara måsta öppna käften. hur som helst så har jag musik nu, sjunger med min täppt-i-näsan-röst. Så tacka alla gudar ni tror på för att ni inte är här, för jag hade väl överöst er med massor av prat och halvsjungit "i'm so excited" när det blir en tyst paus.

PS!!!! jag sitter inte hemma bara för att jag älskar att vara själv och skaffa mig ett eremitliv. jag har bara äckligt mycket pollen.


min pälsgullis!!

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela