indien

live your own life. because you're gonna die your own death

storm

Publicerad 2011-12-26 01:34:00 i Allmänt,

"sofia.. sofia.......        sofia??"
"aaa"
"åh, är du vaken?"
"jaaa..."
"det är stromvarning ute, jag flög över den isiga bakgården, du måste upp och prova det här, once in a lifetime och...    sofia??"

dygnsur och upplivad. kändes så maktlöst därute. härlig känsla det där, att inse hur liten man är. 
 


sofia kan fortsätta tycka att hon är stor. för nu tar hon faktiskt upp 2/3delar av vår dubbelsäng. tja och godnatt!

god norsk jul

Publicerad 2011-12-24 23:12:47 i Allmänt,

från mig till er alla - en riktigt god jul!!

har varit på julsamling i trondheims kyrka, var faktiskt jätte myysigt, sen har vi haft paketöppning, nu tittar vi på norskt julprogram. tomten i norge verkar dock haft för fullt upp med små barn för att hinna med sofia och mig, vi är lite besvikna, men vi tar oss vidare


GOD JUL ALLIHOPA!! önskar jag och sofia ifrån våran tvåa i trondheim

den fattiges jul

Publicerad 2011-12-23 23:22:28 i Allmänt,

Hallojsan kvällen före julafton!

Sofia och jag har tagit torkställningen - med lite hängande kläder på, in i köket som julgran, också har vi köpt julklappar till varandra som ligger och trängs under "klädgranen". Norska glöggen, som smakar gran står i kylen och... resten hade vi inte råd med, så pyttipannan ligger i frysen och väntar på morgondagen!




god jul igen och om ni inte tittat på svenska julkalendern http://svtplay.se/t/169547/julkalendern_tjuvarnas_jul , så rekomenderas den starkt av mig. Utan den hade väl den här julen varit uppochner, så tack svt-gratis-play för att du fungerade i norge!!

39timmars evigt jobb

Publicerad 2011-12-23 23:09:48 i Allmänt,

siba - veckans jobb, från lördag till idag (fredag) - så jag är rätt slut. men jag har tjänat ihop en massa kosing.

här kommer lite anteckningar som jag skrivit under mina lite mindre roande arbetstimmar med att dela ut lappar.


"Hej livet. hej mensverk. hej alla som inte vill ha rea på siba. hej svenska kungen som inte har något mer än mig att säga till om, men som ändå slipper skijobba för att få resa utomlands, jag är inte arg på dig, tycker att det är bra att sverige har kung. hej norge. hejdå vilopaus"

"Kände mig så jävla världsvan då jag tjatade om en bunt pappers jävlar som jag hatar för att dem var slut. Dem som jobbar här måste tro att jag tycker det här är roligt - påriktigt"


"Jag får inte sitta här, jobbar egentligen nu, borde ta mitt ansvar... precis som jag gjort de förra timmarna.. jag räddar ingen värld, jag hjälper inga fattiga barn, jag delar ut lappar med reklam åt siba, folk undrar nog vem som ställer upp på det en lördag / hälsningar från toaletten"


"Ni behöver inte gå slickade mot andra väggen.. jag kommer inte tvinga er eller börja grina om ni tackar nej till ett rabattkort"


"Hon som jobbar här vid ingången bredvid mig gjorde reklam för sin son. Hon visade en bild och råkade zooma in på hans mer privata delar samtidigt som hon berättade att han kunde massor av språk. jag dog av kvävt skratt."



så var jobbet med flyersutdelning slut och glad är jag för de så här kvällen före julafton!:):))

nya arbetsplatsernas vecka

Publicerad 2011-12-20 21:55:02 i Allmänt,

på måndagen fick jag jobba på universitetet och servera mat
på onsdagen fick jag städjobb på ett behandlingshem
på lördagen fick jag jobba åt siba

- känns sådär att komma som "den nya (idioten)" tre gånger samma vecka och dessutom jobba helg... men det klirrar fint i kassavalvet!

 

repris

Publicerad 2011-12-20 21:04:23 i Allmänt,

Jag är en 19 årig tjej som älskar när impulsiva saker fungerar bra, då man träffar trevligt folk eller då man skrattar utan att kunna eller vilja sluta.





Repris: Jag har gått på internat skola ute i skogen i tre år och pluggat naturvetenskap, därefter hade jag ett sommarlov, med lite jobb, sen drog jag och pluggade uppe i luleå, men hoppade av efter två månader och åkte hem och tog körkort, den första december åkte jag till Norge och det är där jag nu är!!




Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela